sitemap  Honlaptékép   |   facebook logo  Facebook oldalunk

Megrendeléseiket jelenleg előre utalással tudják fizetni! A rendelés után a számlaszámunkról e-mailben vagy telefonon tájékoztatjuk Önöket! 
Megértésüket és türelmüket köszönjük! 


Gyopár kerekesszék párna

Gyopár kerekesszék párnaGyopár kerekesszék párna

Gyopár párna, kerekesszékbe.
Online ár:3500 Ft


Preloader

A GYOPÁR párnák töltőanyaga tudományosan kikísérletezett anyagokból - polystirolhabgolyók és porán romboéder-hab megfelelő arányú keverékéből tevődik össze. Formafelvevő töltőanyagának köszönhetően a párna a ránehezedő testet vagy testrészt szinte körülveszi, s így a lehető legnagyobb felületet alakítja ki a párna és a test között, lecsökkentve az egységnyi felületre jutó nyomást. Használata így nagyban hozzájárul a felfekvés megelőzéséhez és gyógyításához.

A töltőanyag szemcséi között átáramlik a levegő, ezáltal a párna nem melegszik át, nem fülled be. A polystirol töltőanyag zártcellás kialakításánál fogva a párna nem allergizál, hiszen nem köti meg a különböző szennyeződéseket, a polleneket, a port és a baktériumokat.

Átveszi a test formáját, használata során eloszlik a nyomóerő, jobb a nyomáskiegyenlítés.Használatával megelőzhető a felfekvés kialakulása.

Mérete: 43 x 43 cm.