sitemap  Honlaptékép   |   facebook logo  Facebook oldalunk

Megrendeléseiket jelenleg előre utalással tudják fizetni! A rendelés után a számlaszámunkról e-mailben vagy telefonon tájékoztatjuk Önöket! 
Megértésüket és türelmüket köszönjük! 


Venosan AG Combtőig Érő Harisnya II Kompressziós

Venosan AG 6002 Combtőig Érő Harisnya II Kompressziós S-XL méretek Zárt és Nyitott orrú kivitelVenosan AG 6002 Combtőig Érő Harisnya II Kompressziós S-XL méretek Zárt és Nyitott orrú kivitel

- A Venosan harisnyák egyik fő alap anyaga a Tacte High Tech mikroszál, mely az emberi hajszálnál is vékonyabb bársonyos tapintásu fonal. A Tactel klimahatás miközben a nedvességet kifelé szállítja, rendkívül kényelmessé teszi a harisnya viseletét. Az anyag erő/nyúlás görbéje lapos, ezért a harisnya könnyen felhúzható.
- Pamut hozzáadásával készülnek a jól bevált, klasszikus stílusu kompressziós harisnyák Ellenálló képességük, terhelhetőségük meggyőző érv a minőség mellett. A bőrfelülettel 100 % pamutréteg érintkezik, megteremtve a természetes komfortérzetet. Ideális tartós kompressziós terápiához.
Online ár:13600 Ft
Válasszon színt
Válasszon méretet
Válasszon tulajdonságot


Preloader
  • A Venosan harisnyák egyik fő alap anyaga a Tacte High Tech mikroszál, mely az emberi hajszálnál is vékonyabb bársonyos tapintásu fonal. A Tactel klimahatás miközben a nedvességet kifelé szállítja, rendkívül kényelmessé teszi a harisnya viseletét. Az anyag erő/nyúlás görbéje lapos, ezért a harisnya könnyen felhúzható.
    - Pamut hozzáadásával készülnek a jól bevált, klasszikus stílusu kompressziós harisnyák Ellenálló képességük, terhelhetőségük meggyőző érv a minőség mellett. A bőrfelülettel 100 % pamutréteg érintkezik, megteremtve a természetes komfortérzetet. Ideális tartós kompressziós terápiához.
  • Kiemelkedően kényelmes, ugyanakkor továbbra is maradéktalanul megfelel a kategóriával szemben támasztott szigorú előírásoknak, a legtöbb időjárási körülmény között ideális viselet.
  • A négyféle méretben, két hosszúságban elérhető harisnyák anyagválasztása és kiemelkedő rugalmassága tökéletes mozgásszabadságot garantál viselőjének.

Anyaga:
70% Nylon polyamid
30% Lycra® elastan

Hogyan kell mérni?

A mérést mindig olyankor végezzük, amikor a láb pihent, nem duzzadt sehol. A méretvétel álló helyzetben történjen. A pontosan illeszkedő kompressziós harisnya ugyanis a terápia sikerének előfeltétele.

meres 6000

Hosszméretek: Rövid, hosszú - a táblázat segítségével tudják megállapítani

Színek: fekete, testszín

A megfelelő színt és méretet, illetve hogy zárt vagy nyitott orrú kivitel kérjük a megjegyzés rovatba beírni!

 A doboz 1 pár harisnyát tartalmaz!

                                                                        Figyelem !

Áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen a termékekhez mellékelt használati útmutatót !
Gyógyászati segédeszközök esetén a termék használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát.
Higiéniai termékek - testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek - cseréjére  nincs lehetőség ! 

 

Amennyiben előre utalással fizet, kérjük az összeg átutalásával várja meg visszaigazoló e-mail-ünket!