sitemap  Honlaptékép   |   facebook logo  Facebook oldalunk

Megrendeléseiket jelenleg előre utalással tudják fizetni! A rendelés után a számlaszámunkról e-mailben vagy telefonon tájékoztatjuk Önöket! 
Megértésüket és türelmüket köszönjük! 


Venosan AD Térdig érő Harisnya II Kompressziós

Venosan AD 6002 Térdig Érő Harisnya Nyitott és Zárt Orrú kivitel II Kompressziós S - XL méretekVenosan AD 6002 Térdig Érő Harisnya Nyitott és Zárt Orrú kivitel II Kompressziós S - XL méretek

- A Venosan harisnyák egyik fő alap anyaga a Tactel High Tech mikroszál, mely az emberi hajszálnál is vékonyabb bársonyos tapintásu fonal. A Tactel klimahatás miközben a nedvességet kifelé szállítja, rendkívül kényelmessé teszi a harisnya viseletét. Az anyag erő/nyúlás görbéje lapos, ezért a harisnya könnyen felhúzható.
- Pamut hozzáadásával készülnek a jól bevált, klasszikus stílusu kompressziós harisnyák Ellenálló képességük, terhelhetőségük meggyőző érv a minőség mellett. A bőrfelülettel 100 % pamutréteg érintkezik, megteremtve a természetes komfortérzetet. Ideális tartós kompressziós terápiához.
Válasszon színt
Válasszon méretet


Preloader
  • A Venosan harisnyák egyik fő alap anyaga a Tactel High Tech mikroszál, mely az emberi hajszálnál is vékonyabb bársonyos tapintású fonal. A Tactel klimahatás miközben a nedvességet kifelé szállítja, rendkívül kényelmessé teszi a harisnya viseletét. Az anyag erő/nyúlás görbéje lapos, ezért a harisnya könnyen felhúzható.
    - Pamut hozzáadásával készülnek a jól bevált, klasszikus stílusú kompressziós harisnyák. Ellenálló képességük, terhelhetőségük meggyőző érv a minőség mellett. A bőrfelülettel 100 % pamutréteg érintkezik, megteremtve a természetes komfortérzetet. Ideális tartós kompressziós terápiához.
  • Kiemelkedően kényelmes, ugyanakkor továbbra is maradéktalanul megfelel a kategóriával szemben támasztott szigorú előírásoknak, a legtöbb időjárási körülmény között ideális viselet.
  • A négyféle méretben, két hosszúságban elérhető harisnyák anyagválasztása és kiemelkedő rugalmassága tökéletes mozgásszabadságot garantál viselőjének.

Anyaga:
70% Nylon polyamid
30% Lycra® elastan

Hogyan kell mérni?

A mérést mindig olyankor végezzük, amikor a láb pihent, nem duzzadt sehol. A méretvétel álló helyzetben történjen. A pontosan illeszkedő kompressziós harisnya ugyanis a terápia sikerének előfeltétele.

meres 6000

Hosszméretek: Rövid, hosszú - a táblázat segítségével tudják megállapítani

Színek: fekete, testszín

Kérjük a megfelelő színt és méretet, illetve hogy nyitott vagy zárt orrú kivitel a megjegyzés rovatba beírni!

A doboz 1 pár harisnyát tartalmaz!

                                                           Figyelem !

Áruházunkban vásárolt termékek szakszerű használata érdekében kérjük, olvassa el figyelmesen a termékekhez mellékelt használati útmutatót !
Gyógyászati segédeszközök esetén a termék használatának kockázatairól kérdezze meg kezelőorvosát.