sitemap  Honlaptékép   |   facebook logo  Facebook oldalunk

Megrendeléseiket jelenleg előre utalással tudják fizetni! A rendelés után a számlaszámunkról e-mailben vagy telefonon tájékoztatjuk Önöket! 
Megértésüket és türelmüket köszönjük! 


Scudotex 470 - harisnyanadrág 70den

Scudotex  harisnyanadrág 70denScudotex harisnyanadrág 70den

A kompressziós hatású Scudotex harisnyák jótékony kompressziót biztosítanak, ami javítja a lábak vérkeringését, megelőzi és kezeli a vénás elégtelenséget, ezzel védelmet és kényelmet biztosít.
Online ár:3700 Ft


Preloader

Korosztálytól függetlenül egyre több nő visel kompressziós harisnyát saját lábainak megóvása érdekében .
A Scudotex rugalmas, kompressziós hatású harisnyáinak rendszeres használata elősegíti a keringési elégtelenségek megelőzését és kezelését.

A kompressziós hatást higanymilliméterben (Hgmm) fejezik ki. A harisnya a boka magasságában fejti ki maximális hatását. A bokától a comb felé haladva a Scudotex kompressziós harisnya szálainak feszülése fokozatosan csökken. 

A Scudotex harisnyák (térdfixek és combfixek) és harisnyanadrágok áttetszőek, és testhez simulóak. Viselőjüknek jótékony kompressziós hatást, elegáns megjelenést biztosítanak.
Használata ajánlott a lábfáradtság, duzzadtság, zsibbadás, visszértágulat, krónikus vénás elégtelenség, ödéma megelőzésére, kezelésére.

 

meret2

A megfelelő méretet és színt kérjük, a megjegyzés rovatba feltűntetni ! 
Választható színek : - fekete ; - testszín